Een sterk partnership, als onderdeel van uw ICT team

Een betrouwbaar advies door jarenlange ervaring, gericht op de veiligheid en stabiliteit van uw ICT infrastructuur. Een partnership waarop u kunt terugvallen in geval van calamiteiten, maar ook een scherpe sparringpartner bij het ontwikkelen van een roadmap naar de toekomst. Een samenwerking binnen uw bestaande omgeving of als fundament voor uw nieuw te ontwikkelen infrastructuur.

Advise

Trusted Advisor

Een betrouwbaar advies, op basis van diepgaande technische kennis en jarenlange ervaring. Ondersteuning bij het maken van een juiste keuze bij een ICT investering of als consultant bij het implementeren van een complex vraagstuk.

Lees meer

Roadmap Ontwikkeling

Inzicht in de te nemen stappen binnen uw infrastructuur voor de komende jaren. De juiste afweging tussen stabiliteit en kosten enerzijds en veiligheid en gebruiksvriendelijkheid anderzijds. Waarbij integratie tussen de te implementeren oplossingen belangrijk is.

Lees meer

Secure Connected Membership

Het gemak van parate kennis, de zekerheid van ondersteuning bij calamiteiten en het vertrouwen van een partnership. Wij bieden het u binnen het secure connected membership. Advies en een second opinion op vaste momenten, ondersteuning bij ad-hoc wijzigingen en kennisdeling bij nieuwe ontwikkelingen.

Lees meer

Laat de Monkeys u door de IT jungle loodsen

Nieuwsgierig geworden hoe wij uw organisatie beter kunnen beveiligen? Aarzel niet en...

Neem contact op