De meest veilige en efficiënte verbinding

Of het nu gaat over de connectiviteit tussen twee datacenters ergens op de wereld of de data tussen een gebruiker en een applicatie. Wij streven er altijd naar om de meest veilige en efficiënte verbinding voor onze klanten te realiseren. Doordat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op dit gebied kunnen we passend advies geven bij ieder specifiek connectivity vraagstuk.

Connect

User based Networking & Wireless

Creëer aan de hand van de specifieke rol die de gebruiker heeft een veilige connectie op het wired en/of wireless netwerk. Deze gebruikersrol kan bijvoorbeeld per locatie of tijdstip veranderen. Door deze aanpak wordt het security level ook verhoogd.

Lees meer

Secure SD WAN

Flexibele, schaalbare en veilige verbinding. Verlaag kosten van dure MPLS lijnen en maak gebruik van een software matige WAN waarover u ook verschillende security policies per verkeer stroom kunt definiëren.

Lees meer

Cloud & Datacenter Networking

Connectiviteit tussen on-prem, public-, private- of hybride cloud. Bepaal de juiste manier om een zo efficiënt, robuuste en veilig mogelijke verbinding te realiseren.

Lees meer

Monitoring & Network Automation

Zorg voor inzicht in je dataverkeer en pas met behulp van de laatste ontwikkeling, zoals AI, automatisering toe waardoor uw gehele netwerk omgeving pro actiever te werk gaat. Beheer dit alles vanuit één centraal punt.

Lees meer

QConnect oplossingen

Switching

De basis van verbinden begint bij switches. Access-, core-, distributie- of datacenter switches, elk type kent zijn eigenschappen

Wireless

Draadloos werken is “het” normaal. Data-, voice- en videoapplicaties eisen een passend netwerk.

SD-WAN

Software-Defined Wide Area Network voor een flexibel, wendbaar en schaalbare WAN ontsluiting

Network Access Control

Krijg grip op alle IP gebaseerde devices die willen connecteren met uw netwerk

Onze partners

Bekijk alle partners

Laat de Monkeys u door de IT jungle loodsen

Nieuwsgierig geworden hoe wij uw organisatie beter kunnen beveiligen? Aarzel niet en...

Neem contact op