Security Service Edge (SSE)

Het werken op afstand en buiten de fysieke werkomgeving is tegenwoordig een normale gang van zaken. De uitdaging is om uw netwerk zo te beveiligen zonder dat de gebruiker er iets van merkt. Met het gebruik van een SSE oplossing bent u in staat uw bedrijf kritische data te beschermen en uw gebruiker een prettige werkervaring te bieden, waar hij of zij ook werkt.

QServices

Hoe faciliteer ik een Security Service Edge (SSE) omgeving?

Het ontwerpen van een Security Service Edge (SSE) omgeving is niet voor iedereen weggelegd. Bij QMonkeys helpen we u graag deze stap zetten. Met onze QSecurity en QAdvise services helpen we u graag verder.

Vraag het een specialist

Waarom QMonkeys ?

Op basis van kennis, kwaliteit en ervaring bieden wij je altijd de beste oplossing.

QMonkeys Security Service Edge

Overal en altijd veilig werken

Security Service Edge (SSE) is een beveiligingsarchitectuur die de traditionele perimeterbeveiliging (de firewall) vervangt door beveiligingsoplossingen te centraliseren aan de rand van het netwerk. SSE oplossingen, zoals Zero Trust Network Access (ZTNA), Secure Web Gateway (SWG) en Cloud Access Security Broker (CASB), helpen om bedreigingen te detecteren en te voorkomen voordat ze het netwerk binnendringen. Daarnaast maakt het niet uit van waaruit je verbindt, de manier waarop en het securitylevel is altijd gelijk.

SSE biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele perimeterbeveiliging, waaronder:

Verhoogde beveiliging: SSE oplossingen detecteren en voorkomen bedreigingen voordat ze het netwerk binnendringen. Dit komt omdat SSE oplossingen zijn gecentraliseerd aan de rand van het netwerk, waar ze alle verkeer observeren.

Verminderde complexiteit: SSE oplossingen zijn eenvoudiger te beheren dan traditionele perimeterbeveiliging. Dit komt omdat SSE oplossingen zijn gecentraliseerd en gebruik maken van cloudtechnologieƫn.

Verhoogde flexibiliteit: SSE oplossingen zijn flexibeler dan traditionele perimeterbeveiliging. Dit komt omdat SSE oplossingen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de organisatie.

SSE is een veelbelovende nieuwe beveiligingsarchitectuur die organisaties helpen hun netwerken beter te beschermen tegen bedreigingen

Onze partners

Bekijk alle partners

Laat de Monkeys u door de IT jungle loodsen

Nieuwsgierig geworden hoe wij uw organisatie beter kunnen beveiligen? Aarzel niet en...

Neem contact op