Security Service Edge (SSE)

Tegenwoordig is werken op afstand en buiten de fysieke werkomgeving een normale gang van zaken. Hierbij is de uitdaging om uw netwerk zo te beveiligen dat de gebruiker er niets van merkt. Een SSE oplossing is hiervoor ideaal. Door SSE te gebruiken, kunt u niet alleen uw bedrijfskritische data beschermen, maar ook uw gebruikers een prettige werkervaring bieden, waar ze zich ook bevinden.

QServices

Hoe faciliteer ik een Security Service Edge (SSE) omgeving?

Wij begrijpen dat het ontwerpen van een Security Service Edge (SSE) omgeving niet voor iedereen eenvoudig is. Bij QMonkeys helpen we u graag deze stap te zetten met onze QSecurity en QAdvise services. Onze SSE experts staan klaar om zich te richten op uw specifieke situatie en behoeften met betrekking tot uw SSE omgeving.

Vraag het een specialist

Waarom QMonkeys ?

Op basis van kennis, kwaliteit en ervaring bieden wij je altijd de beste oplossing.

QMonkeys Security Service Edge (SSE)

Overal en altijd veilig werken

Security Service Edge (SSE) is een beveiligingsarchitectuur die de traditionele perimeterbeveiliging (de firewall) vervangt door beveiligingsoplossingen te centraliseren aan de rand van het netwerk. SSE oplossingen, zoals Zero Trust Network Access (ZTNA), Secure Web Gateway (SWG) en Cloud Access Security Broker (CASB), helpen om bedreigingen te detecteren en te voorkomen voordat ze het netwerk binnendringen. Daarnaast maakt het niet uit vanuit welke locatie je verbinding maakt; de methode en het beveiligingsniveau blijven altijd hetzelfde.

SSE biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele perimeterbeveiliging, waaronder:

Verhoogde beveiliging: SSE oplossingen detecteren en voorkomen bedreigingen voordat ze het netwerk binnendringen. Dit komt omdat SSE oplossingen zijn gecentraliseerd aan de rand van het netwerk, waar ze alle verkeer observeren.

Verminderde complexiteit: SSE oplossingen zijn eenvoudiger te beheren dan traditionele perimeterbeveiliging. Dit komt omdat SSE oplossingen zijn gecentraliseerd en gebruik maken van cloudtechnologieën.

Verhoogde flexibiliteit: SSE oplossingen zijn flexibeler dan traditionele perimeterbeveiliging. Dit komt omdat SSE oplossingen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de organisatie.

Security Service Edge (SSE) is een veelbelovende nieuwe beveiligingsarchitectuur die organisaties helpen hun netwerken beter te beschermen tegen bedreigingen

Onze partners

Bekijk alle partners

Laat de Monkeys u door de IT jungle loodsen

Nieuwsgierig geworden hoe wij uw organisatie beter kunnen beveiligen? Aarzel niet en...

Neem contact op