QMonkeys steunt

Stichting AAP

Naast het opleveren van hoogwaardige networking en security projecten vindt QMonkeys het ook belangrijk om zich maatschappelijk in te zetten om zo een steentje bij te dragen. Wie kunnen wij dan beter steunen dan Stichting AAP.

Wie is

Stichting AAP ?

Stichting AAP is een Europese dierenwelzijnsorganisatie die zich inzet voor exotische zoogdieren, zoals apen, tijgers en leeuwen. Veel van deze dieren worden onder slechte omstandigheden als huisdier gehouden, illegaal verhandeld of misbruikt in circussen en andere vormen van entertainment. Dit zorgt voor ontzettend veel dierenleed. AAP vangt dieren in nood op zodat ze geestelijk en lichamelijk kunnen herstellen. Daarna zoeken we een goed onderkomen waar ze voor altijd kunnen blijven, zoals een dierenpark of reservaat. Zo ontstaat er weer ruimte voor andere dieren in nood.

Tegelijk pleit AAP in heel Europa voor betere dierenwelzijnswetgeving. Zo willen we positieflijsten om het bezit van ongeschikte dieren in huis tegen te gaan en een Europees verbod op wilde dieren in het circus. Want alleen door de oorzaken aan te pakken, kunnen we Ć©cht een einde maken aan dierenleed.

Samen maken we eenĀ einde aan het leed van exotische dieren in Europa.

Steun samen met ons Stichting AAP

Voor meer informatie https://www.aap.nl/

 

Hoe steunen we Stichting AAP ?

Neem contact op met QMonkeys en we bieden samen met uw organisatie steun aan Stichting AAP

Steun Stichting AAP

Laat de Monkeys u door de IT jungle loodsen

Nieuwsgierig geworden hoe wij uw organisatie beter kunnen beveiligen? Aarzel niet en...

Neem contact op