Secure Connected Membership

Een partnership is meer dan een telefoonnummer.

Het gemak van parate kennis, de zekerheid van ondersteuning bij calamiteiten en het vertrouwen binnen een partnership. Wij bieden het u binnen het secure connected membership. Advies en een second opinion op vaste momenten, ondersteuning bij ad-hoc wijzigingen en kennisdeling bij nieuwe ontwikkelingen.

Sparring

Advies bij het maken van de juiste keuzes binnen uw ICT netwerk? Uw security level verhogen? Besparen op de verbindingen naar uw locaties? Enkele voorbeelden welke dagelijks voorbij komen bij onze klanten. Binnen het membership bieden wij u sparring met onze vaste consultant op een breed aantal onderwerpen.

Expertise

Het implementeren van een oplossing vraagt om de nodige expertise. Evenals het oplossen van lastige vraagstukken of problemen binnen uw ICT omgeving. Onze experts zijn op het hoogste niveau gecertificeerd. Wij bieden u technische expertise maar zeker ook ondersteuning bij het maken van een passende financiële begroting voor een technische roadmap voor de komende jaren.

Calamiteiten

Directe ondersteuning bij calamiteiten? Een back-up voor uw interne ICT kennis? Expertise opschalen bij technisch incident? Wij staan middels directe ondersteuning voor u klaar bij calamiteiten.

Laat de Monkeys u door de IT jungle loodsen

Nieuwsgierig geworden hoe wij uw organisatie beter kunnen beveiligen? Aarzel niet en...

Neem contact op