Onze Partners

De partners die QMonkeys kiest zijn altijd op basis van de meeste innovatieve oplossingen uit de markt die het beste aansluiten bij de vraag van onze klanten. Daarnaast heeft QMonkeys jaren lange ervaring met de oplossingen en wordt er ook altijd gekeken naar een goede integratie tussen de verschillende vendoren.

HPE Aruba

Marktleider in switching, wireless en SD-WAN oplossingen. Het gebruikt AI voor het automatiseren en beveiligen van het netwerk, from edge to cloud.

Meer over HPE Aruba

Certificeringen

Fortinet

Marktleider op het gebied van cybersecurity oplossingen die met behulp van het security fabric platform beschermd tegen geavanceerde bedreigingen.

Meer over Fortinet

Certificeringen

SentinelOne

Autonoom security platform dat beschermt van endpoint tot de cloud en van IoT-apparaat tot container loads.

Arctic Wolf

Arctic Wolf is bekend om zijn managed security services en platformen die organisaties helpen bij het identificeren, analyseren en reageren op beveiligingsincidenten. Zij leveren security dienstverlening op basis van kunstmatige intelligentie en menselijke expertise om een proactieve aanpak te bieden bij het beveiligen van bedrijfsnetwerken en gegevens.

Tenable

Tenable biedt oplossingen waarmee organisaties hun IT-omgevingen kunnen scannen en evalueren op kwetsbaarheden en compliance met beveiligingsstandaarden.

Phished

Het Phished-platform automatiseert cybersecurity awareness training dankzij een holistische aanpak die veel meer doet dan phishingsimulaties versturen. Bespaar tijd en geld door je werknemers de vaardigheden bij te brengen die ze nodig hebben om echte cyberdreigingen te herkennen en aan te pakken.

Certificeringen

Interesse?

Neem direct contact op en we lichten graag toe welke oplossing het best bij uw organisatie past.

Meet QMonkeys

Laat de Monkeys u door de IT jungle loodsen

Nieuwsgierig geworden hoe wij uw organisatie beter kunnen beveiligen? Aarzel niet en...

Neem contact op