Hoe kwetsbaar is uw infrastructuur ?

De digitale bescherming van uw bedrijf is belangrijk. Wij helpen u met het creëren van overzicht in de risico’s en verbeterpunten binnen uw bestaande ICT infrastructuur. Inzicht en controle op apparaten en gebruikers welke geconnecteerd zijn met uw bedrijfsnetwerk. Maar ook het bewust maken van uw medewerkers op onderwerpen zoals cybercriminaliteit, zijn van levensbelang.

Insights

Security Scan & Risico Analyse

Een diepgaande security scan en risico analyse zijn essentieel om kwetsbaarheden binnen uw ICT infrastructuur te identificeren en bedrijfsgegevens te beschermen tegen mogelijke dreigingen. Wij testen de omgeving op interne en externe dreigingen inclusief verbeteradvies.

Lees meer

Inzicht in assets en infrastructuur

Welke gebruikers en apparaten zijn er verbonden met uw bedrijfsnetwerk? Wie, wat en wanneer is er geconnecteerd en gebeurd dit veilig? Welke ICT apparatuur is er actief en zijn deze assets nog up to date?

Lees meer

Security Awareness

Train medewerkers om bedreigingen te herkennen en de veiligheid van uw ICT omgeving te versterken. Inzicht en kennis bieden een beperking van het grootste beveiligingsrisico: de gebruiker.

Lees meer

Laat de Monkeys u door de IT jungle loodsen

Nieuwsgierig geworden hoe wij uw organisatie beter kunnen beveiligen? Aarzel niet en...

Neem contact op