Van reactief naar proactief

Veel van onze klanten zijn zich bewust van het feit dat hun cybersecurity niveau niet op het niveau is om zich te kunnen beschermen tegen de bedreigingen die zich vandaag de dag voordoen. Maar waar moet je beginnen en welke manieren zijn er allemaal om specifiek uw organisatie te beschermen?

Met het onderstaande Cybersecurty Maturity model en trends helpt QMonkeys u op weg en kunnen we het ook begrijpelijk maken voor uw gehele organisatie. Zonder begrip van de materie is het lastig om een interne vertaalslag te maken en uw organisatie beter te kunnen beschermen.

Security

Nadat QMonkeys een gesprek met u heeft gevoerd wordt er een goede inschatting gemaakt op welk level van het Cybersecurity Maturity model uw organisatie zicht bevindt.

Op het moment dat het cybersecurity level van uw organisatie bekend is gaan we gezamenlijk bekijken welke behapbare en realistische stappen uw organisatie kan maken om het security niveau te verhogen.

De cybersecurity trends die hieronder staan opgesomd worden momenteel bij veel organisaties besproken en op de project agenda gezet.

Zero Trust Network Access (ZTNA)

Never Trust, Always Verify. Het Zero Trust model gaat uit van het principe dat alle devices, applicaties en gebruikers die met uw netwerk willen connecteren niet te vertrouwen zijn. Eerst controleren we de identiteit en dan geven we pas toegang.

Lees meer

Operational Technology Security (OT)

Operationele systemen en industriële processen (OT) zijn kwetsbaar geworden voor cyberaanvallen die enorme financiële verliezen, productiestoringen en zelfs schade aan de reputatie kunnen veroorzaken. Met behulp van segmentatie kan de impact drastisch verminderd worden.

Lees meer

Cloud Security

Iedere organisatie maakt gebruik van cloud services. Maar hoe zorg ik ervoor dat al deze data en cloud applicaties op een veilige manier gebruikt worden?

Lees meer

Cybersecurity Mesh Architecture

Het principe van deze architectuur is dat al uw cybersecurity oplossingen met elkaar communiceren en informatie delen. Hierdoor stijgt uw security level naar een veel hoger niveau.

Lees meer

Prevention, Detection & Response

Deze cybersecurity aanpak focust zich op het voorkomen-, beschermen tegen en reageren op ransomware, malware en phishing aanvallen. Bij het hanteren van deze aanpak worden verschillende data logs verzameld om zo mogelijk verdacht gedrag te detecteren.

Lees meer

QSecurity oplossingen

Firewalling

Een edge-, core- of misschien een webapplication firewall? Een goed netwerkdesign kan niet zonder.

Security Service Edge (SSE)

Werken waar je wil zonder je zorgen te maken over hoe te verbinden en security is altijd geregeld.

Endpoint Detection Response (EDR)

Cybercriminelen ontwikkelen voortdurend nieuwe tactieken om zich te verbergen en te infiltreren. EDR helpt u ze buiten de deur te houden.

Network Access Control

Krijg grip op alle IP gebaseerde devices die willen connecteren met uw netwerk

OT Security

Door OT Security te omarmen, kunt u de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten waarborgen.

Security Scan

Versterk uw verdediging: Ontdek waarom een Security Scan niet langer optioneel is.

Security Awareness

Versterk uw organisatie: Kies voor Security Awareness en bouw samen aan een veilige toekomst.

Security Information & Event Management

Een holistisch overzicht van de beveiliging van uw IT-infrastructuur, waardoor u real-time inzicht krijgt in wat er zich afspeelt binnen uw netwerk en toepassingen.

Laat de Monkeys u door de IT jungle loodsen

Nieuwsgierig geworden hoe wij uw organisatie beter kunnen beveiligen? Aarzel niet en...

Neem contact op