Trusted Advisor

Een betrouwbaar advies, op basis van diepgaande technische kennis en jarenlange ervaring. Ondersteuning bij het maken van een juiste keuze bij een ICT investering of als onafhankelijk specialist bij het implementeren van een complex vraagstuk.

Wij bieden u advies als ondersteuning voor uw eigen ICT team. Of het nu gaat om een eenmalige advies of de implementatie van een volledig nieuwe omgeving.

Connectiviteit en security zijn onderwerpen welke continue aan verandering onderhevig zijn en waarvan uw bedrijfsvoering afhankelijk is.

Een kundige adviseur is hierbij belangrijk. Wij bieden u de flexibiliteit en kennis welke u zoekt.

Architectuur

Het ontwerp van uw netwerk en security omgeving is van groot belang voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Een stabiel fundament vraag om een juist ontwerp. Wij maken op basis van een uitgebreide inventarisatie binnen uw bestaande omgeving in combinatie met uw eisen en wensen een passend advies.

Second opinion

Binnen uw organisatie kunt u vertrouwen op een eigen ICT team, waarbij diverse kennisgebieden zijn gewaarborgd. Maar een slager keurt niet zijn eigen vlees, toch? Wij ondersteunen uw medewerkers op basis van sparring en kennis, waarbij de juiste vragen en onderzoek leiden tot een onderbouwd advies.

Complexiteit

Een complex probleem, wat moeilijk is op te lossen? Een verandering in uw netwerk, welke om de juiste expertise vraagt? Of een versterking van uw security omgeving? Op basis van kennis en ervaring bieden wij u een weg door de IT jungle.

Laat de Monkeys u door de IT jungle loodsen

Nieuwsgierig geworden hoe wij uw organisatie beter kunnen beveiligen? Aarzel niet en...

Neem contact op