Partner

HPE Aruba

Marktleider in switching, wireless en SD-WAN oplossingen. Het gebruikt AI voor het automatiseren en beveiligen van het netwerk, from edge to cloud.

Connect and Secure your edges with a single unified platform

HPE Aruba

Edge Services Platform (ESP)

Aruba ESP richt zich op het creƫren van een intelligent, veilig en geautomatiseerde netwerkinfrastructuur om te voldoen aan de groeiende eisen van verbonden apparaten, applicaties en gebruikers. Het omvat functies zoals door AI aangestuurde analyses, zero-trust beveiliging en automatisering om de netwerkprestaties te optimaliseren en de beveiliging te verbeteren.

Connect

Locaties, eindgebruikers en IoT-apparaten van edge-to-cloud met Ć©Ć©n uniforme infrastructuur.

Protect

Uw uniforme infrastructuur en verbindingen met consistente edge-to-cloud-beveiliging.

Automate

Met het grootste geconsolideerde datalake in de sector voor bruikbare AI en automatisering.

Adapt

Sneller aan zakelijke prioriteiten voldoen met Network as a Service

Central Cloud Management

Een cloudgebaseerde netwerkoplossing die IT voorziet van AI-aangedreven inzichten, intuĆÆtieve visualisaties, workflowautomatisering en edge-to-cloud-beveiliging om lokale, remote, datacenter- en IoT-netwerken vanaf Ć©Ć©n dashboard te beheren.

Oplossingen

Secure Connected

Switching

Switches zijn niet weg te denken binnen een bedrijfsnetwerk. U ziet ze zowel in de access- en distributie laag als in de core van het netwerk alsook in het datacenter. Allemaal met hun specifieke functionaliteiten. In de accesslaag zijn zaken als Power over Ethernet en poortdichtheid belangrijk waar in de core en Datacenter snelheid en beschikbaarheid key zijn.

Switches zijn essentiƫle bouwstenen binnen netwerken. Ze zorgen voor efficiƫnte gegevensoverdracht door data alleen naar de juiste bestemming te sturen, in plaats van naar alle apparaten zoals hubs dat doen.

Wireless

Wireless heeft de toekomst maar ook zijn uitdagingen. Technologieƫn en standaarden volgen elkaar snel op en applicaties eisen steeds meer van uw (draadloze)netwerk. Dekking en de juiste capaciteit alsook het juiste gebruik van de 2.4GHz, 5 GHz of 6 GHz band is dan ook key in een goed design.

Ten eerste is de dekking van draadloze signalen essentieel maar ook beveiliging is een grote zorg, omdat ongeautoriseerde toegang tot bedrijfsinformatie moet worden voorkomen.

Network Access Control (NAC)

Krijg grip op al uw IP gebaseerde devices, zowel bedraad als draadloos. Het inzetten van een NAC oplossing versterkt uw netwerkbeveiliging, biedt controle over toegangsrechten en vermindert de risicoā€™s van zowel interne als externe bedreigingen, terwijl het de algehele efficiĆ«ntie van netwerkbeheer verbetert.

Partner status

Certificeringen

Terwijl Hewlett Packard Enterprise zich blijft ontwikkelen als een bedrijfsentiteit, blijft de waarde en het belang van samenwerking met partners zoals QMonkeys hetzelfde.

Hun oprichters begrijpen de waarde van mensen die samenwerken aan een gemeenschappelijk doel, evenals de impact ervan.

Al meer dan 40 jaar loopt Hewlett Packard Enterprise voorop in de sector bij het leveren van de technologie en ondersteuning waarmee QMonkeys hun klanten kan blijven verbinden en beveiligen, secure connected.

Als Aruba Edge Expert heeft QMonkeys aangetoond dat zij beschikken over de kennis en vaardigheden die vereist zijn voor een Aruba-gecertificeerd partner op expertniveau op ten minste drie van de volgende gebieden:

  • Mobility
  • Design
  • ClearPass
  • Switching
  • Security
  • Campus Access

HPE Aruba oplossingen

Welke oplossingen maken onderdeel uit van het Edge Services Platform?

Wireless

Draadloos werken is ā€œhetā€ normaal. Data-, voice- en videoapplicaties eisen een passend netwerk.

Switching

De basis van verbinden begint bij switches. Access-, core-, distributie- of datacenter switches, elk type kent zijn eigenschappen

SD-WAN

Software-Defined Wide Area Network voor een flexibel, wendbaar en schaalbare WAN ontsluiting

Network Access Control

Krijg grip op alle IP gebaseerde devices die willen connecteren met uw netwerk

Security Service Edge (SSE)

Werken waar je wil zonder je zorgen te maken over hoe te verbinden en security is altijd geregeld.

HPE Aruba ondersteuning nodig?

QMonkeys ondersteund u graag bij HPE Aruba uitdagingen. Het totale portfolio is onze expertise.

Ik wil HPE Aruba hulp

Onze partners

Bekijk alle partners

Laat de Monkeys u door de IT jungle loodsen

Nieuwsgierig geworden hoe wij uw organisatie beter kunnen beveiligen? Aarzel niet en...

Neem contact op