Security Scan & Risico Analyse

Een diepgaande security scan en risico analyse zijn essentieel om kwetsbaarheden binnen uw ICT infrastructuur te identificeren en bedrijfsgegevens te beschermen tegen mogelijke dreigingen. Wij testen de omgeving op interne en externe dreigingen inclusief verbeteradvies.

Totaalonderzoek op het interne en externe netwerk

Wij analyseren uw ICT netwerk op interne en externe risico’s, zowel vanuit het internet als vanuit uw interne netwerk. Zijn uw systemen up to date? Welke ICT standaarden zijn toegepast of juist niet? Zijn er zwakke plekken te ontdekken en hoe zijn deze opgebouwd? Zijn de nieuwste cyberrisico’s al aangepakt?

De resultaten worden uitgewerkt in een totaaloverzicht inclusief verbeterplan. Uiteraard ondersteunen we u bij het doorvoeren van deze belangrijke verbeteringen.

Binnen QInsights bieden we u de mogelijkheid om een eenmalig onderzoek te laten uitvoeren, maar is het ook mogelijk om hier pro-actief en terugkerend een vinger aan de pols te houden.

Onze specialisten onderzoeken, adviseren en bouwen graag samen met u aan een veiligere toekomst! Onmisbaar voor ieder bedrijf.

Laat de Monkeys u door de IT jungle loodsen

Nieuwsgierig geworden hoe wij uw organisatie beter kunnen beveiligen? Aarzel niet en...

Neem contact op