Network as a Service (NaaS)

In een snel veranderende wereld van moderne technologieën is connectiviteit van vitaal belang voor de continuïteit van bedrijven en organisaties. Nieuwe protocollen, beveiligingsrisico’s, aanpassingen in de structuur of calamiteiten hebben sterke invloed op de beheersbaarheid van uw netwerk.

Investeringen in hardware, software en onderhoudscontracten zijn niet altijd passend voor de groei ambities van de omgeving of de financiële situatie van een bedrijf.

Doormiddel van Network as a Service (NaaS) heeft u de mogelijkheid om continuïteit af te nemen naar gelang de behoefte van de organisatie. U kunt op basis van abonnementsbasis betalen voor netwerkgebruik, waarbij u geniet van zekerheid, flexibiliteit en de kennis van de beste ICT specialisten.

Uw wireless netwerk laten groeien bij het openen van nieuwe vestigingen? Een overzicht vanuit een centrale cloud portal? Het netwerk richting uw applicaties laten aansluiten bij het abonnementsmodel van uw cloud datacenter? Het is mogelijk met QManaged van QMonkeys.

Laat de Monkeys u door de IT jungle loodsen

Nieuwsgierig geworden hoe wij uw organisatie beter kunnen beveiligen? Aarzel niet en...

Neem contact op