Managed Endpoint Security

Uw ICT omgeving staat vrijwel continue onder druk van security risico’s. Denk hierbij aan cyberaanvallen in de vorm van malware, exploits en phising. Security vendoren hebben moeite met het tijdig decteren en blokeren van deze dreigingen daar de aanvallen steeds slimmer en unieker worden.

EDR Endpoint Security

Traditionele antivirussoftware en firewalltechnologieën zijn niet langer voldoende om het steeds verranderende bedreigingslandschap het hoofd te bieden. Cybercriminelen ontwikkelen voortdurend nieuwe tactieken om zich te verbergen en te infiltreren.

De kracht van een juiste security inrichting, is voornamelijke de integratie met andere security oplossingen. QMonkeys voorziet in diverse managed oplossingen, waarbij de gehele keten in controle wordt gebracht.
Uw endpoints vormen een van de grootste risico’s in uw ICT omgeving. Een juiste maar zeker ook moderne beveiliging is een grote stap naar security volwassenheid.

Daar het aantal endpoints vaak fluctureert, de focus van interne ICT medewerkers op belangrijke core systemen ligt en de opvolging op alerts vaak te laat of met onvoldoende kennis gebeurt, biedt QMonkeys u Managed Endpoint Security.

Voordelen Managed Endpoint Security:

Endpoints (ook servers) security altijd up to date;

Monitoring en bewaking voor een optimale bescherming;

Betalen per device per maand. Geen grote investeringen;

Heldere rapportages en inzichten;

Ondersteuning bij calamiteiten.

Laat de Monkeys u door de IT jungle loodsen

Nieuwsgierig geworden hoe wij uw organisatie beter kunnen beveiligen? Aarzel niet en...

Neem contact op