Een SOC in 30 dagen

Zou het echt kunnen, binnen 30 dagen verlost zijn van de complexiteit van hedendaagse cybersecurity? Al die verschillende tools, al die verschillende meldingen, hoe kunt u die monitoren? En hoe weet u nou waar u op moet reageren?

Binnen 30 dagen naar 24/7 bescherming tegen cyberrisico’s

Cybersecurity staat terecht hoog op de agenda in menige bestuurskamer. Er wordt flink geïnvesteerd in de benodigde tools ter verdediging van een steeds complexer wordende IT-infrastructuur. Maar dan begint de uitdaging pas.

Hoe kunt u al die tools en die duizenden meldingen monitoren? Heeft u wel genoeg kennis in huis om de echt gevaarlijke meldingen te onderscheiden? Het inrichten van een Security Operations Centre (SOC) of een SIEM-oplossing is een tijdrovende bezigheid. En dan heeft u nog steeds kostbare specialisten nodig om de boel 24/7 in de gaten te houden. Als u die specialisten al kunt vinden.

QMonkeys biedt u samen met Arctic Wolf een compleet ingericht SOC in Frankfurt en kan dit binnen 30 dagen voor u inrichten. Het Arctic Wolf Open XDR platform (SIEM) neemt alle security-gerelateerde informatie uit al uw bronnen (zoals firewalls, EDR, authenticatie, etc.) en filtert deze met behulp van artificial intelligence en machine-learning. Vervolgens worden de overgebleven alerts door onze security-specialisten geanalyseerd. Op basis van vooraf afgesproken runbooks en playbooks worden de alerts aan u gecommuniceerd en voorzien van context, zodat uw geen security-engineer hoeft te zijn om deze te interpreteren.

Zou het echt kunnen, binnen 30 dagen verlost zijn van de complexiteit van hedendaagse cybersecurity?

Neem contact op via +31(0)85 109 2900 of stuur een email naar [email protected] en we laten u graag de mogelijkheden zien.

Meer weten?

QMonkeys gaat graag met u in gesprek over de SOC / SIEM mogelijkheden. Vul onderstaande in en wij nemen contact op.

Misschien vind je dit ook interessant

event

Ontmoet Arctic Wolf

dinsdag, 11 juni 2024 - 14:00

Schrijf in

Een SOC in 30 dagen

Binnen 30 dagen naar 24/7 bescherming tegen cyberrisico’s. Er wordt flink geïnvesteerd in de benodigde security tools ter verdediging van een steeds complexer wordende IT-infrastructuur. Maar dan begint de uitdaging pas.

Lees meer

#NEWS - 16-05-2024

EK ACTIE

Vanaf 14 juni 2024 gaat het EK voetbal weer van start en QMonkeys geeft u de kans om een officieel Nederlands Elftal shirt te winnen. Maak kans op een officieel Nederlands Elftal shirt en schreeuw Nederland deze zomer naar een nieuwe Europese titel..!

Lees meer

#NEWS - 08-05-2024

Netwerkbeveiliging en netwerkbeheer uitbesteden

De consequenties van een onbeveiligd netwerk kunnen verwoestend zijn, variërend van financiële verliezen en reputatieschade tot het verlies van waardevolle gegevens en zelfs de bedrijfscontinuïteit. Hierin biedt het uitbesteden van security en netwerkbeheer voor vele organisaties voordelen.

Lees meer

#NEWS - 19-03-2024

Onze partners

Bekijk alle partners

Laat de Monkeys u door de IT jungle loodsen

Nieuwsgierig geworden hoe wij uw organisatie beter kunnen beveiligen? Aarzel niet en...

Neem contact op