Roundtable: HPE Aruba Clearpass / Publicroam

dinsdag, 16 april 2024 - 14:00

Op dinsdag 16 april organiseert QMonkeys samen met Publicroam een interactieve roundtable over de inzetbaarheid van Network Access Control (NAC) in combinatie met Publicroam. Met behulp van een Network Access Control oplossing gaat u grip krijgen op alle IP gebaseerde devices die verbinding willen maken met uw wired of wireless netwerk. Door de eenvoud van Publicroam, Eduroam en Govroam te integreren met een Network Access Control oplossing wordt het security level van uw organisatie drastisch verhoogd.

Wat is Publicroam ?

Publicroam zorgt dat gebruikers automatisch verbinden met wifi bij alle deelnemende organisaties, met een veilige verbinding. Tijdens de roundtable sluit Ted Dinklo van Publicroam aan om u meer te vertellen over de voordelen en mogelijkheden van deze oplossing voor publieke instellingen zoals bijvoorbeeld gemeenten en bibliotheken.

Wat is Network Access Control (NAC) / HPE Aruba Clearpass ?

Een NAC oplossing zorgt ervoor dat u als organisatie grip krijgt op alle IP gebaseerde devices die verbinding willen maken met uw wireless of wired infrastructuur. Door het inzetten van deze oplossing weet u exact welke devices en users verbonden zijn en kunt u hier ook security policies op uitrollen.

Neem deel aan deze interactieve roundtable en kijk of deze onderwerpen een meerwaarde zijn voor uw organisatie.

Wanneer: Dinsdag 16 april

Locatie:
QMonkeys
Kerkhofstraat 21
5554 HG Valkenswaard

Voor wie: IT Managers, Systeembeheerders, CIO’s en CISO’s van publieke instellingen. Zoals gemeenten, bibliotheken, waterschappen, veiligheidsregio’s en GGZ/GGD instellingen.

Agenda:

13.30 – 14.00uur  Ontvangst

14.00 – 14.15uur   Welkom door QMonkeys

14.15 – 14.45uur   Publicroam

14.45 – 15.15uur   Koffie break

15.15 – 15.45uur   Network Access Control (HPE Aruba Clearpass) integratie Publicroam

15.45 – 17.00uur  Borrel

Via onderstaand formulier kunt u zichzelf of uw collega inschrijven.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken op +31(0)85 109 2900 of stuur een email naar [email protected] en anders, tot dan..!

Inschrijven?

Vul onderstaande in en wij zien u graag op dinsdag 16 april